Facebook Pixel
Brow lift

BO. LASH Brow lift

Voor een brow lift hoeven je klanten niet langer naar de cosmetisch arts te stappen. Met de BO. Brow Lift creëer je binnen no time een frisse blik en optisch vollere wenkbrauwen in jouw salon. De wenkbrauwhaar lift is bovendien geheel pijnloos, veilig en niet schadelijk voor de natuurlijke wenkbrauwen. Je klanten genieten zo’n 6 tot 8 weken van een stralend resultaat!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wenkbrauwharen liften met BO. Brow Lift

Een lamination van de wenkbrauw is ideaal voor klanten die een frisse en open blik willen creëren. De wenkbrauw lift heeft een natuurlijk en subtiel resultaat én laat de wenkbrauwen direct voller lijken. De klant geniet zo’n 6 tot 8 weken van gelifte wenkbrauwen. Doordat de brow lift pijnloos, veilig en niet schadelijk voor de natuurlijke wenkbrauwen is, kan de behandeling daarna eventueel direct herhaald worden. In onze webshop koop je alle benodigdheden om de BO. Brow Lift aan te bieden. Koop direct een wenkbrauw lamination kit waarin je alle producten voor brow lift vindt. De wenkbrauw lamination kit bevat onder andere de perming en lifting lotion, diverse brushes, argan olie en een tweezer. Uiteraard zijn de benodigdheden ook los verkrijgbaar. Zo heb je altijd voldoende lifting lotion, perming lotion en plastic foils op voorraad om de wenkbrauwhaar lift uit te voeren.

Voordelen van een wenkbrauw lamination met BO. Brow Lift

De BO. Brow Lift biedt de volgende voordelen:

  • Met de wenkbrauwhaar lift creëer je een frisse en open blik.
  • Natuurlijk en subtiel resultaat gedurende zo’n 6 tot 8 weken.
  • De brow lift laat de wenkbrauwen optisch voller lijken.
  • Geheel pijnloze en veilige behandeling.
  • De wenkbrauw lamination is niet schadelijk voor de natuurlijke wenkbrauwen.

BO. Brow Lift kopen

Wil jij direct beginnen met wenkbrauwharen liften? Plaats je bestelling dan vandaag voor 23.59 uur. Wij bezorgen de BO. Brow Lift de volgende werkdag. Als je voor €50,- of meer aan must-haves bestelt, betaal je geen verzendkosten. Als je voor minimaal €30,- bestelt mag je bovendien een leuk cadeautje uitkiezen. Heb je vragen over de brow lift, andere producten uit onze webshop of het plaatsen van een bestelling? Contacteer dan onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen bij je aankoop!

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020