Facebook Pixel

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop, of heb je de verkeerde bestelling ontvangen? Geen probleem! Dit gaan we voor je oplossen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het retourneren van een bestelling.

Voor vragen kun je ons het best bereiken via e-mail, Live Chat of WhatsApp.

Webwinkel Keurmerk

Wat zijn de voorwaarden voor retourneren?

Het kan helaas gebeuren dat een product niet helemaal is wat je in gedachte had. Het is mogelijk om je bestelling (op eigen kosten) retour te sturen, mits het voldoet aan de volgende retourneringsvoorwaarden:

  • Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen bedenktijd en mag je de bestelling annuleren.
  • Na annulering heb je 14 dagen de tijd om je product(en) te retourneren.
  • De verzendkosten van je retour en eventuele nieuwe bestelling zijn voor je eigen rekening.
  • Producten mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Producten mogen dus ook niet uit de verpakking zijn gehaald.
  • Artikelen waarvoor om gezondheids- en hygiënische redenen geen restitutie of vervanging wordt gegeven, zijn: huidverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten, make-up en andere cosmetica waarvan de verzegeling is verbroken.
  • De wimpers mogen niet uit de tray zijn gehaald.

Let op! Heb je een cadeau ontvangen bij je bestelling en voldoe je door het retourneren van producten niet meer aan de minimale orderwaarde van €30,-? Dan moet ook het cadeau retour worden gestuurd.

Voldoet jouw retour aan alle voorwaarden? Vul het onderstaande retourformulier volledig in en voeg deze toe bij jouw retourzending.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

De retourzending is altijd het risico van de verzender. LashAddict is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Zorg er ook voor dat de zending voldoende is gefrankeerd. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd wordt teruggestuurd, dan kunnen wij het pakket helaas niet aannemen.

Bij ontvangst worden de geretourneerde producten zorgvuldig gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. De retour zal worden geweigerd als het niet voldoet aan de retourneringsvoorwaarden.

Je krijgt een e-mailbevestiging wanneer de retour is geaccepteerd. Indien de producten op de juist wijze zijn geretourneerd zullen we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Aanvullende informatie

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen. Je krijgt dan binnen 14 dagen na aanmelding het volledige order bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar ons terug zijn voor je eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@lashaddict.nl.

Op deze manier kun je bij ons zorgeloos online bestellen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Allergische reactie

We begrijpen hoe vervelend het is als er een allergische reactie optreedt. Helaas kunnen we gebruikte producten niet terugnemen vanwege gezondheids- en hygiëneredenen. Dit betekent dat een allergische reactie geen geldige reden is voor een retour of terugbetaling als de verzegeling na levering is verbroken.

We willen je echter graag helpen als je advies nodig hebt over producten die beter passen bij jouw huid en behoeften. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om je te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via info@lashaddict.nl.

Om in de toekomst beter voorbereid te zijn, raden we je aan om een allergietest te laten uitvoeren door een dermatoloog. Zo weet je precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste producten.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020