Facebook Pixel

Retourneren

Het kan helaas gebeuren dat een product niet helemaal is wat je in gedachte had. Het is mogelijk om je bestelling (op eigen kosten) retour te sturen, mits het voldoet aan de volgende retourneringsvoorwaarden:

  • Producten mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Producten mogen dus ook niet uit de verpakking zijn gehaald.
  • Artikelen waarvoor om gezondheids- en hygiënische redenen geen restitutie of vervanging wordt gegeven, zijn: huidverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten, make-up en andere cosmetica waarvan de verzegeling is verbroken.
  • De wimpers mogen niet uit de tray zijn gehaald.
  • Het product dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden.

Let op! Heb je een cadeau ontvangen bij je bestelling en voldoe je door het retourneren van producten niet meer aan de minimale orderwaarde van 30,-? Dan moet ook het cadeau retour worden gestuurd.

Voldoet jouw retour aan alle voorwaarden? Vul het onderstaande retourformulier volledig in en voeg deze toe bij jouw retourzending.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen te hebben ontvangen. De retourzending is altijd het risico van de verzender. LashAddict is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Zorg er ook voor dat de zending voldoende is gefrankeerd. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd wordt teruggestuurd, dan kunnen wij het pakket helaas niet aannemen.

Bij ontvangst worden de geretourneerde producten zorgvuldig gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en opgeopend is. De retour zal worden geweigerd als het niet voldoet aan de retourneringsvoorwaarden.

Je krijgt een e-mailbevestiging wanneer de retour is geaccepteerd. Indien de producten op de juist wijze zijn geretourneerd zullen we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020