Facebook Pixel
Neusstrips

Neusstrips

Van die zwarte puntjes op je neus, ook wel mee-eters of blackheads genoemd, wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Neusstrips zijn de ideale manier om mee-eters te verwijderen en de poriën op de neus te reinigen. Door gebruik van dit speciale blackhead masker voelt de neus gladder aan en ziet de neus er daarnaast schoner uit. Dit komt omdat opgehoopt vuil, vet en blackheads worden verwijderd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blackheads verwijderen met een neusstrip

De poriën op de neus zijn vaak groter dan de poriën op de rest van het gezicht. Daardoor zijn de poriën zichtbaarder en zie je dat de meeste mensen op de neus zwarte puntjes hebben. Door de huid 1 of 2 keer in de week te reinigen met een scrub kom je al een heel eind. Wil je echt alle mee-eters verwijderen? Dan is een mee-eters masker, oftwel een neusstrip, echt de oplossing. Neusstrips zijn zodanig gevormd dat ze perfect op de neus passen en op een effectieve manier mee-eters verwijderen.

Hoe gebruik je neusstrips

Het is belangrijk dat je de neusstrips op de juiste manier gebruikt om een optimaal resultaat te behalen. Het voordeel van een neusstrip is dat hij makkelijk en snel in gebruik is. Volg onderstaande stappen voor het beste resultaat:

  • Stap 1: Reinig je gezicht met een cleanser en maak je neus vochtig.
  • Stap 2: Verwijder het plastic en plak de strip, met de gladde kant, op de neus. Zorg ervoor dat de neusstrip aan de bovenkant ook een beetje vochtig is.
  • Stap 3: Laat de strip 10 a 15 minuten drogen of totdat hij hard aanvoelt.
  • Stap 4: Verwijder de neusstrip langzaam en voorzichtig van je neus.
  • Stap 5: Voor het beste resultaat gebruik je de neusstrips regelmatig of zo vaak als op de verpakking wordt aangegeven.

De beste neusstrips kopen doe je bij LashAddict

Ben jij die grove poriën op je neus ook helemaal zat? Neem dan een kijkje in het assortiment verzorgingsproducten van LashAddict. Zo vind je bij ons je alleen de beste producten zoals bijvoorbeeld neusstrips. Wij hebben alles in huis zodat jij weer snel kunt genieten van een prachtige egale huid. Wanneer je je producten de volgende dag in huis wilt hebben, bestel je deze voor 23.59 uur. Als je voor meer dan € 30,- aan producten besteld hebben we een verrassing voor je! Dan mag je namelijk een gratis cadeau uitkiezen. Bestel daarom vandaag nog neusstrips online bij in onze webshop.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020