Facebook Pixel
Prep

Gellak prep

Gellak kopen is populair. Met gellak geniet je namelijk 3 tot 4 weken van prachtige en goed verzorgde nagels. Het aanbrengen van gellak brengt alleen wel wat oefening met zich mee. Zo is het voor een professioneel resultaat erg belangrijk om je nagels voor te bereiden. Dit doe je onder andere door je nagels te vijlen, stof te verwijderen en prep te gebruiken. Hieronder geven we jou een aantal praktische tips!

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. IBD Natural Nail Primer 14 ml

  IBD

  Natural Nail Primer 14 ml

  PRIMER
  € 17,24
 2. IBD LED/UV Bonder 14 ml

  IBD

  LED/UV Bonder 14 ml

  BONDER
  € 15,67
 3. IBD Bonder 14 ml

  IBD

  Bonder 14 ml

  BONDER
  € 15,67
 4. IBD Nail Prep 118 ml

  IBD

  Nail Prep 118 ml

  NAIL PREP
  € 12,89
 5. IBD Powerbond 14 ml

  IBD

  Powerbond 14 ml

  BONDER
  € 19,30
 6. IBD Dehydrate 14 ml

  IBD

  Dehydrate 14 ml

  DEHYDRATOR
  € 10,41

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Natuurlijke nagels voorbereiden voor gellak

Voordat je gellak aanbrengt, moet er het een en ander gebeuren. Neem dus de tijd en volg het volgende stappenplan:

 • Gebruik een (metalen) bokkenpoot om de nagelriemen terug te duwen. Deze stap is belangrijk, omdat het anders al snel lijkt alsof je uitgroei hebt. Daarnaast kan gellak gaan liften als je het over de velletjes heen lakt.
 • Neem de tijd om je nagels te vijlen in de nagelvorm en lengte die jij mooi vindt. Zorg er bovendien voor dat er geen haaltjes meer aan je nagels zitten. Deze haaltjes kunnen er voor zorgen dat de gellak gaat chippen.
 • Vervolgens ga je je nagels bufferen. Dit betekend dat je de glanslaag van je nagels lichtjes afvijlt. Gellak hecht namelijk een stuk beter als je nagels niet te glad zijn. Zorg er wel voor dat je niet te veel van je nagels weghaalt. Te dunne nagels breken namelijk erg snel.
 • Verwijder vervolgens het stof van je nagels met een borstel of een tissue.

Primer voor gellak aanbrengen

Na het verzorgen is het belangrijk om de nagels verder te preppen door primer en/of bonder aan te brengen. Een dehydrator zorgt voor een extra goede hechting aan de nagels door ongewenste vetten te verwijderen en de nagelplaat uit te drogen. De bonder is een gellak primer. Dit houdt in dat de bonder dient als een plaklaagje tussen de natuurlijke nagel en gellak. Door het gebruik van een dehydrator en/of bonder worden je nagels mooier en blijft de gellak langer zitten.

Voorkom lifting van gellak

Na het aanbrengen van gellak wil je problemen zoals lifting van de gellak of gellak laat los voorkomen. Dit doe je door de nagels goed voor te bereiden en de juiste producten te gebruiken. De verkeerde prep of het overslaan van de gellak primer zorgen er voor dat de gellak los kan gaan laten. Ook te vette nagels kunnen problemen met de gellak veroorzaken. Tot slot is de juiste techniek erg belangrijk. Te veel primer kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat je gellak gaat liften. Kijk bij voorkeur dus eerst tutorials en lees je goed in.

Primer voor gellak kopen

Wil jij een bonder (primer gellak) en een dehydrator (prep) kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Bij ons vind je alle benodigdheden om je gellak vakkundig aan te brengen! Bestel je je gellak primer voor 20.00 uur? Dan heb je je pakket morgen al in huis. Bestellingen met een minimale waarde van €40,- worden bovendien gratis verzonden. Tot slot mag je een gratis cadeau uitzoeken als je voor €30,- of meer bestelt. Wacht dus niet langer met gellak bestellen en zorg voor mooie nagels.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020