Facebook Pixel
Russian volume

Jacky M Russian Volume

Bij de Russian Volume wimperextensions behandeling worden er meerdere wimpers op één natuurlijke wimper bevestigd. Deze techniek staat ook wel bekend als de 2D, 3D, 4D, etc. Volume techniek. Het aantal D's staat voor de hoeveelheid wimperextensions die op de natuurlijke wimper wordt geplaatst. De Russian Volume wimperextensions van Jacky M. zijn synthetisch en permanent gekruld. Bovendien zijn de wimpers waterproof en eenvoudig aan te brengen met de Jacky M. tweezers en wimperextensions lijm. Met de Jacky M. wimperextensions lijm beschadig je de natuurlijke wimpers niet. De lijmen zijn speciaal ontwikkeld voor wimperextensions en blijven zacht en flexibel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Russian Volume wimperextensions van Jacky M

In de collectie van Jacky M Amsterdam vind je alles voor het zetten van Russian Volume wimperextensions. Zo kun je met behulp van het pincet super precies werken en elke wimper voorzien van meerdere wimperextensions. Daarnaast zijn de primer, de eye patches, reinigingsproducten en het lash palette onmisbaar tijdens een Russian Volume behandeling. Tot slot zijn het Russian Volume Starter of Advanced Kit van Jacky M absolute aanraders als je in één keer alles wilt kopen om professionele wimperextensions te zetten. In de kits vind je onder andere meerdere brushes, wimperlijm, wimperlijm remover, air puff en Russian Volume wimperextensions met verschillende diktes.

Jacky M Russian Volume wimperextensions kopen

Jacky M Russian Volume wimperextensions kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Neem de tijd om de musthaves van Jacky M op je gemak te bekijken of contacteer de klantenservice als je een vraag hebt over de wimperextensions. Plaats je je bestelling vandaag voor 20.00 uur? Dan heb je de wimperextensions van Jacky M Amsterdam morgen al in huis. Bestel je voor €40,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Tot slot mag je een gratis cadeautje uitzoeken als je voor minimaal €30,- bestelt.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020