Facebook Pixel
Stippling brushes

Stippling brushes

Gebruik je graag foundation, maar wil je wel een zo natuurlijk mogelijk resultaat? Dan is een stippling brush ideaal. Wanneer je foundation aanbrengt met een van onze stippling brushes creëer je als het ware een airbrush effect dat er erg natuurlijk en egaal uitziet. Een stippling brush is een vrij grote kwast, waarmee je erg snel te werk kunt gaan. De kwast bedekt gemakkelijk grote oppervlaktes met foundation gemakkelijk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Foundation aanbrengen met een stippling kwast

Stippling brushes lenen zich uitstekend voor foundationkwast, omdat je hiermee foundation erg luchtig en dun kunt aanbrengen. De haartjes van de stippling brush staat los van elkaar, daardoor breng je gemakkelijk een dun laagje aan en voorkom je dat het een plamuurlaag wordt. Wil je toch een iets dekkender resultaat? Dan kun je met de stippling brush prima een extra laagje aanbrengen voor meer dekking. Naast dat een stippling kwast de perfecte foundation kwast is, kun je hem ook gebruiken voor het aanbrengen van andere vloeibare make-up, poeder of blush.

Een stippling brush kent vele voordelen

Het gebruik van professionele make-up kwasten, zoals een goede stippling brush brengt heel wat voordelen met zich mee. Foundation kan gemakkelijker en mooier opgebracht worden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Het aanbrengen van foundation met een make-up kwast is tevens een stuk hygiënischer dan wanneer je het met je vingers aanbrengt. Op LashAddict vind je een groot assortiment aan betaalbare stippling brushes, zoals bijvoorbeeld de L.A. Girl Stippling Brush. Bekijk ons ruime assortiment make-up kwasten, voor ieder product vind je bij ons een geschikte make-up brush.

Stippling brushes regelmatig reinigen

Make-up aanbrengen met een stippling brush is zoals gezegd erg hygiënisch maar vergeet niet je kwasten eens in de zoveel tijd schoon te maken. Een stippling kwast maak je het liefst wekelijks schoon om de bacteriën te doden, vooral bij kwasten die je veel op het gezicht gebruikt is dit erg belangrijk. Het best is om je kwast iedere week schoon te maken. Stippling brushes maak je het best schoon met een kwasten reiniger. Mocht je dit niet bij de hand hebben kun je ook een baby shampoo gebruiken. Maak een sopje met de shampoo om vervolgens je stippling brush in te wassen.

Stippling brush kopen doe je bij LashAddict

Ben je op zoek naar een goede foundation kwast zoals bijvoorbeeld een stippling kwast, zoek dan niet verder want wij hebben een ruim assortiment aan kwasten. Alle kwasten worden bijzonder snel bij je thuis bezorgd. Wanneer je de make-up kwasten voor 23.59 uur besteld, worden ze de volgende dag bij je thuis geleverd. Bovendien geven wij al onze klanten die voor meer dan € 30,- in onze webshop besteden een leuk cadeau naar keuze. Je stippling brushes bij LashAddict kopen is daarom een uitstekende keuze!

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.be is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020